top of page
duurzaam denkwerk

Storytelling en copywriting voor duurzame sales

 

Je weet wel wat je wil verkopen, maar je krijgt het niet verkocht. Kortom, jij bent op zoek naar iemand die voor jou je salespage of strategie kan schrijven in lijn met jouw stijl en die van je bedrijf. Mijn germanistenhart klopt alvast een tikje sneller om voor jou aan de slag te gaan.

 

Ik ben geen klassieke copywriter of marketeer (als je daarnaar op zoek bent, breng ik je met veel plezier in contact met bijzonder fijne en getalenteerde mensen). Ik focus me voor jou graag op 1 van deze dingen:

  • een check-up van je website waarbij ik aanduid waar je niet verbindend duurzaam communiceert naar je klanten en zorg voor een passend alternatief.

  • het uitschrijven van de sales copy voor op je website, flyer, social media,… waarbij een oprechte en tijdloze stijl het handelsmerk is.

  • het uitwerken van een duurzaamzalige storytellingstrategie die 100% aansluit bij jou en je bedrijf. We plannen samen niet alleen wat er wanneer verteld moet worden, als je dat wenst werk ik voor jou ook het hele verhaal uit.

Kostprijs: 65 euro/uur (exclusief BTW)

bottom of page