top of page
DUURZAAM DENKWERK

Een bijblijvende brainstorm mét resultaat

Als ondernemer wil je graag duurzamer aan de slag, je wil

  • een bedrijf dat organisch groeit,

  • medewerkers, klanten en partners die zich door jou gezien voelen en graag met/voor jou werken

  • niet langer jezelf voorbij hollen van de ene ad hoc-oplossing naar de andere

  • én op het einde van elk kwartaal een financieel gezond bedrijf.

Om 1 of meer van deze doelen te realiseren denk ik graag met je mee in een duurzaam denkwerk-brainstorm.

 

Wat maakt zo’n brainstorm anders dan anders:

  1. We vertrekken altijd vanuit jouw heel concreet en specifiek doel.

  2. Ik stel niet louter de juiste vragen, ik ga ook actief mee op zoek naar de antwoorden op die vragen. Tot we die samen vinden.

  3. Ik durf je moeilijke keuzes voorschotelen om je ondernemershap naar een hoger niveau te tillen, maar push jou nooit tot het nemen van overhaaste beslissingen. Ik daag je uit met sweet challenges die rek zetten, maar jou nooit dwingen tot een oncomfortabele strech.

  4. Ik lees me vooraf uitvoerig in in jouw sector en jouw onderneming. (Dit geeft me overigens ook de kans om beleefd ‘neen, dank je’ te zeggen tegen een samenwerking wanneer ik voel dat ik niet de juiste persoon ben voor jou.)

  5. Indien nodig vertaal ik de resultaten van onze brainstorm in duurzame, tijdloze copywriting voor je salespagina, sociale media, flyer, persartikel,…

  6. Ik beloof geen gouden bergen, nooit. Wel heel graag een boeiende tocht die jou precies brengt waar je op dit moment wil zijn.

 

Een brainstormsessie is ideaal voor jou als je jezelf herkent in 1 van de volgende profielen:

-Je loopt vast bij het uitbouwen van een stabiel en rustig ondernemerschap. Je hoofd en hart zitten vaak op meerdere sporen tegelijkertijd waardoor je jezelf voorbij loopt. Je bent op zoek naar iemand die meekijkt naar jouw (aanpak binnen je) bedrijf om uit te zoomen en alles op scherp te zetten. Wat wil jij nu echt? Vervolgens maken we een realistisch stappenplan om je gedroomde antwoord ook echt te bereiken.

-Je springt eigenlijk niet duurzaam om met jezelf als ondernemer: je werkt (wellicht zelfs heel hard), maar de dingen lopen toch niet zo vlot als je gehoopt had. Er is op dit moment geen tijd of budget voor een lang groepstraject of individueel traject bij een coach. Je wil graag snel enkele knopen doorhakken om die broodnodige structuur en rust te vinden voor jezelf. In 1 sessie brainstormen we samen jouw structuur voor het komende kwartaal bij elkaar mét follow-up na afloop zodat jij niet alleen de beste ondernemer bent voor je klanten, maar ook voor jezelf.

-Je hebt op dit moment té veel ideeën en wil graag iemand die je helpt om knopen te hakken

Kostprijs: 187 euro

Exclusief BTW en eventuele verplaatsingsonkosten

*verdiepend kennismakingsgesprek vooraf

*brainstormsessie van 2 uur

*2 weken follow-up via WhatsApp Support voor al je bijkomende vragen

bottom of page