top of page
Fijne samenwerkingen

Ontdek hier de grote en kleine verhalen van de heerlijke mensen waar ik al mee mocht samenwerken . Heb je nog vragen, neem dan gerust even contact op.

yo achillea.jpg

"Onlangs gaf ik een gratis workshop en Kristien keek mee. De feedback die ik achteraf kreeg was voor mij erg waardevol. Kristien had nauwkeurig bijgehouden waar het even wat te lang werd, waar het beter kon. Zowel de vorm als de opbouw van de inhoud nam ze onder de loep."

-Yo De Beule, Achillea farmer florist -

"Aanvankelijk herschreef Kristien tientallen teksten tot een leesbaar geheel, maar gaandeweg liet ze me inzien dat ik het wél zelf kan, dat schrijven."

 

"Kristien geloofde vanaf dag 1 in mij (soms meer dan ik in mezelf geloofde). Ze zei me zei wanneer het goed zat,  hielp me wanneer het idee wel goed zat, maar het verhaal even minder duidelijk was.  En ze durfde me ook te zeggen dat iets niet goed genoeg was."

-Dave Van Asten, De Zeperij -

"Ik kocht vroeger al een online cursus, maar je moet daarna nog steeds zelf er aan beginnen. De grootste troef van werken met jou is volgens mij dat je écht vragen kunt stellen over zaken waarin je vastloopt. Ik was dus al ongeveer 10 jaar op zoek naar de input die jij mij gegeven hebt. Gewoon heel concreet: "zo doen we het en zo gaan we verder".

Lies Van Ginderachter, Brukseilas -

"Dankzij jou leerde ik zo veel angst rond verkopen te overwinnen!"

-Julie Tamsin, marketing mentor-

julie tamsin.jpg
bottom of page