top of page
OHNE_Natuurlijk onverpakt (5).jpg

We gooien de deuren open voor bedrijven, scholen en groepen!

We hebben er héél lang op moeten wachten, maar ein-de-lijk kunnen we groepen ontvangen bij OHNE Ternat. Kom jij dus met je vereniging, school of bedrijf graag even kennismaken met de duurzaamzalige wereld van OHNE, dan verwelkomen ik je graag. Nodig je me liever uit tijdens één van je activiteiten, lessen of een teambuilding? Ook dat kan!

_44A4124.jpg

Ben je op zoek naar een gastspreker die duurzaamheid graag op een nuchtere, hands-on manier bespreekbaar maakt in jouw team? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Of mag het een complete teambuilding zijn?  Kennismaken met zerowaste, heerlijke eten en drinken, een workshop, een initiatie improvisatie voor een duurzame werkvloer,... het kan allemaal.

 

Neem vrijblijvend contact op en je hoort snel of en hoe we jou kunnen helpen.

LUMINUS-Ohne-1529_FullRes_sRGB.jpg
KristienLindemans003.jpeg

Zoekt jouw bedrijf of club nog een fijne uitstap? Kom gerust eens langs bij OHNE Ternat, we leggen jullie graag in de meest duurzaamzalige watten. Uiteraard met proberen én proevertjes!

_44A4221.jpg

Met je school op bezoek bij OHNE Ternat? Of liever Kristien uitnodigen als gastspreker? Een inleiding in zerowaste, een eerlijke verhaal over duurzaam ondernemen of een volledig traject op maat van jouw school dat perfect kadert in de leerplandoelen. Ik sta met plezier voor je klaar in OHNE Ternat of bij jullie op school. Geef een seintje en we maken gauw een afspraak!

bottom of page