top of page

Lagom Summer School

Maandag 26 juni wordt een heerlijke zomerdag waar het water je spontaan van in de mond komt. En dat niet alleen omdat er zalig eten zal zijn, maar des te meer omdat jij op het einde van de dag naar huis gaat met een concreet salesplan op zak.

Voor wie?

- Jij WIL je product of dienst verkopen, maar houdt er niet van om 'verkoperig' te zijn.

- Je bent  op zoek naar een verkoopsstijl die 100% past bij jou, je product en je (potentiële) klanten.

- Je voelt dat een duurzaam, organisch verkoopsmodel waarin je jezelf mag zijn en blijven het best bij je zou passen.

- Jij kan je helemaal vinden in het fundament van Lagom verkopen: "verkopen met ziel, niet je ziel".

Hoe ziet de dag eruit?

Om 9u30 verwelkom ik jou en de andere deelnemers (max. 12!) op een fijne locatie (regio Ternat)

Na een korte kennismaking, krijg je een workshop rond verkoopsprofielen, klantenprofielen en alle parameters die invloed hebben op een goede/slechte verkoop. We verkennen de inzichten uit behavioural science, je krijgt een hele reeks heldere voorbeelden én uiteraard pas je alles toe op je eigen bedrijf zodat je precies ontdekt welke stijl bij jou past en hoe je die moeiteloos toepast op jouw bedrijf.

In het tweede deel van de voormiddag gaan we aan de slag met al je blokkades, problemen en vragen rond sales. Aan de hand van concrete oefeningen, tackel je elk van je problemen. Raak je er vandaag niet uit, dan neem ik je vragen na afloop persoonlijk terug met je op. Dat is beloofd!

's Middags word je verwend met een heerlijke lunch (wie mij kent, weet het wel: food is my pasion:-) en is er tijd om elkaar (nog) wat beter te leren kennen.

 

Na de middag is het tijd voor de sweet challenge van de dag, dan duiken we samen in wondere wereld van improvisatie: de ultieme booster voor je zelfvertrouwen als verkoper. En neen, daarvoor hoef je echt niet grappig of luid te zijn, daar mag je op vertrouwen.

 

Afsluiten doen we met een vragenronde en... het uitdelen van de vakantieblaadjes Alles vastzetten door elke week 10 minuten herhaling in te bouwen, zorgt ervoor dat je zoveel meer blijft meenemen uit deze dag en daar geef ik je een handleiding voor mee!

Rond 16u30 keer je huiswaarts en hou je net zoveel van verkopen als ik. Maar dan wel helemaal op jouw manier, uiteraard:-).

Wie  ben ik?

Ik ben Kristien en in de Lagom Summer School of Sales bewandel ik met jou de weg naar een gezwinde, zachte verkoopstijl die helemaal bij je past.

Dat doe ik niet 'zomaar', maar wel

* als ondernemer met een eigen fysieke winkel die elke dag in de realiteit van de verkoop staat

*als gepassioneerd docent en speler in het improvisatietheater.

* met 15 jaar ervaring in het onderwijs

* met een hart voor duurzame, organische groei voor bedrijven en ondernemers die resoluut kiezen voor verkopen met ziel.

Waar sta je na afloop van de dag?

  • perfect inzicht in jouw profiel als verkoper (met je sterktes en zwaktes en de kansen die je nog kan benutten)

  • een volledige kaart van potentiële klantprofielen en hoe je je verkoopstechnieken kan matchen met hun profiel

  • eindelijk een antwoord op de vraag: aan wie moet ik niet (proberen te) verkopen

  • een workshop rond verkopen met vertrouwen zonder je pushering en ‘verkoperig’ te voelen (bye bye angstbeeld van de stofzuigerverkoper met okselvijvers aan de voordeur).

Bonus!

Na afloop van de Lagom Summer School draait je brein wellicht nog op volle toeren. Meer nog, ik ga daar zelfs actief voor zorgen, want... je krijgt vakantieblaadjes mee naar huis zodat je de hele zomer -of daarna- kan blijven werken aan je talent als verkoper.

Maar je mag na de Summer School van 26 juni nog 2 weken lang al je vragen stellen via WhatsApp zodat je echt alles uit de Summer School kan halen (handig wanneer je zoals ik vanalles vergeet uit enthousiasme op de dag zelf, of wanneer je als introvert liever geen  vragen stelt met andere mensen erbij)

De praktische kant

Maandag 26 juni, regio Ternat

9u30 tot 16u30

Een fijne plek met een kleine groep warme ondernemers om jouw duurzaam salesplan voor de toekomst te bouwen.

279 euro (excl. BTW) met een zalige lunch.

What Our Clients Say

Name, Title

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

bottom of page