top of page

Wie ben ik? 

profielfoto.jpg
De feiten

  • Kristien Lindemans

  • °1982

  • Improvisatiespeler, presentator, coach bij The Lunatic Comedy Club & RIOT (2000 – heden)

  • Leerkracht Nederlands, Engels, theater, studievaardigheden (2004-2020)

  • Opleiding 'herstelgericht werken' en 'de organisatie van teams' (Ligand en Flanders Synergy 2013-2020)

  • Zaakvoerder van OHNE Ternat (2020- heden)

  • Pleitbezorger voor een Lagom duurzaamzalige samenleving waar gevoel voor nuance en humor de plak zwaaien.

Mijn verhaal

Ik ben Kristien, de oprichter van The School of Lagom, dé plek voor (her)startende ondernemers met een fenomenaal product of een heerlijke dienstverlening die vastlopen bij hun sales. Na 15 jaar voor de klas als leerkracht Nederlands, startte ik in 2020 een eigen zaak. Daar ontdekte ik dag na dag dat kunnen verkopen op je eigen unieke manier een essentieel onderdeel is van je verhaal als ondernemer. En wat een struikelblok het vaak is voor de talloze makers waar ik mee mag samenwerken. Daaruit groeide The School of Lagom, de meest hands-on helpdesk voor ondernemers met verkoopsproblemen. Hoe ik dat doe, ontdek je hier of door vrijblijvend contact op te nemen.

Of, zoals Yasmine van procesverbetering.be het zo heerlijk verwoordde:

"Als je met Kristien samenwerkt, kies je niet voor de zoveelste coach wiens bussinessplan louter gebouwd is op het verkopen van trajecten rond verkoop. Je kiest daarentegen voor iemand met een eigen zaak die letterlijk elke dag in de praktijk staat. Iemand die weet hoe het is om te verkopen. En die vervolgens met al die ervaring aan de slag gaat om jou te helpen met jouw vraagstukken op vlak van sales." 

Ben ik de eerste of enige persoon die jou iets kan leren over verkopen? Absoluut niet. Ben ik voor jou graag de unieke combinatie van 15 jaar onderwijs, 20 jaar improvisatietheater en coaching, literatuurwetenschapper met een verhaal én ondernemer met een eigen zaak? Absoluut wel. 

Welkom bij The School of Lagom!

Lagom [la-gawn] zelfst. nw. (Zweeds concept) De ervaring dat de dingen 'precies goed zijn' zoals ze zijn of de zoektocht naar het bereiken van dat ideaal. Lagom is individueel en veranderlijk in de tijd.

©2022 by lagom.school - BTW BE 0750 536 312

Lagom
bottom of page